Informatii de livrare

 
Livrarea produselor afisate pe site-ul nostru www.uniquegift.ro se efectuează pe teritoriul Romaniei, prin intermediul serviciului de curierat. În funcție de destinatia finala, termenul de livrare al produselor este cuprins intre o zi si 3 zile lucratoare.
Traseul unei comenzi de la inregistrarea ei pana la livrare, poate fi urmarit direct din contul de client, din sectiunea “Istoric comenzi & facturi”. De asemenea, de aici se pot descarca si documentele aferente comenzii (factura proforma, factura fiscala, certificatul de garantie). 
Pentru eventuale intrebari sau modificari la comanda, poti sa ne contactezi prin:


e-mail: comenzi@uniquegift.ro
telefon: 0737 474 637

 

Produsele comandate se livreaza conform modalitatii de livrare alese de tine la inregistrarea comenzii. 
Transport GRATUIT: pentru comenzi mai mari de 300 lei

Cost transport: 14,90 lei pentru comenzi mai mici de 300 lei

*Transportul gratuit NU SE APLICĂ la PRODUSELE REDUSE Forchino de dimensiuni mici. (De exemplu: BUSINESS MAN - M  199,00 LEI)


Modalitati de livrare:
 
Prin curier rapid: Comenzile inregistrate de luni pana joi, pana in ora 20:00, vor fi livrate in termen de 48 de ore lucratoare, pentru predarea coletului catre curier.

Ridicare personala: Comanda se poate ridica personal din depozitul DACO. Adresa: Str. Tudor Vladimirescu FN, orașul Cluj-Napoca, județul Cluj.

 

In urma anularii unei tranzactii prin card (fie de catre comerciant, fie de catre client), banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

 

 
Termenele de livrare se refera la comenzile a caror modalitate de plata aleasa este ramburs/numerar. In functie de modalitatea de plata aleasa (card online, ordin de plata, plata in rate), termenul de livrare se poate modifica.
In cazul stornarii comenzilor sau a returului in 14 de zile, costul de transport nu se returneaza.
 
La receptionarea comenzilor achitate (ordin de plata, card online) este obligatoriu ca titularul comenzii sa prezinte:
- Pentru persoane fizice: actul de identitate;
- Pentru persoane juridice: fizice: actul de identitate si imputernicirea sau stampila din partea firmei.


Firma de curierat este Urgent Cargus.