Politica de schimb si retur

Garantat retur pana la 30 de zile  (doar pentru cumparaturi online)

Indiferent de motiv, poti returna figurina in termen de maxim 30 de zile calendaristice, cu conditia ca aceasta sa fie:

-in stare buna si nedeteriorata

-in ambalajul original

- ambalata corespunzator, pentru a nu se deteriora la transport

-insotita de factura aferenta,

Noi iti vom returna suma integrala pe care ai platit-o pentru produs, in termen de 14 de zile calendaristice de la inapoierea ei.


Produsele UNIQUE Gifts se returneaza la adresa Cluj-Napoca, Tudor Vladimirescu FN.

Sau prin curierat, urmand 3 pasi simplii:

1.   Ambalezi figurina in cutia ORIGINALA, exact dupa cum a fost expediata;

2.   Chemi firma de curierat (orice firma de curierat) sa iti ridice produsul. Pe colet, treci urmatoarea adresa: DACO MEDICAL AGENCY SRL, Cluj-Napoca, Str. Tudor Vladimirescu FN, Jud. Cluj. 

3.   Dupa ce trimiti coletul, returul trebuie anuntat pe email comenzi@uniquegift.ro cu urmatoarele date ale dvs: NUMELE SI PRENUMELE complet, CONTUL BANCAR SI BANCA.

 

Produsul trebuie returnat in conditia in care a fost primit, nefolosit. In cazul in care produsele prezinta urme de uzura/deteriorare ducand la diminuarea valorii lor, se vor retine o parte din banii platiti pentru acele produse, pentru a acoperi costurile pagubelor.

Costul transportului de RETUR este suportat de catre client.

Schimb garantat in 360 de zile (doar pentru cumparaturi online)

In cazul in care doresti schimbarea produsului (cu conditia ca figurina sa fie in stare buna, nefolosita si ambalata in ambalajul original dupa cum a fost primita) poti schimba produsele UNIQUE Gifts la adresa Cluj-Napoca, Tudor Vladimirescu FN.

Sau prin curierat, urmand cei 2 pasi de mai jos:

1.   Ne scrii un email pe adresa comenzi@uniquegift in care precizezi: denumirea/codul produsului pe care il returnezi si denumirea/codul pe care il doresti la schimb;

2.   Pastrezi figurina la tine, iar cand ajunge curierul trimis de catre noi o vei da la schimb pe noua figurina dorita de tine;

 

·         Garantam schimbarea produsului in limita stocului disponibil.

Primul schimb este gratuit (doar pentru cumparaturi online)

Primul schimb este gratuit pentru comenzi cu o valoare mai mare de 450 lei. In cazul in care nici figurina trimisa la schimb nu corespunde asteptarilor tale si doresti sa o schimbi din nou, atunci plata transportului va fi suportata de catre tine. Schimbul de produse nu se cumuleaza cu promotiile active.

GARANTIE PRODUSE

Pastreaza talonul de garantie si factura pentru eventuale reclamatii de calitate, care pot fi adresate magazinului. Garantia legala de conformitate este de 2 ani de la livrare, iar cea comerciala de o luna. Durata medie de utilizare este de 12 luni, daca se respecta recomandarile generale privind ingrijirea figurinei. In cazul lipsei conformitatii, consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului urmatoarele:

-Repararea figurinei;

-Inlocuirea figurinei - daca repararea nu este posibila;

-Returnarea banilor - daca repararea nu este posibila, iar inlocuirea este imposibila sau disproportionata.

Daca nu esti de acord cu conditiile din talonul de garantie poti returna produsul in maxim 30 de zile de la achizitionare cu conditia ca acesta sa nu fie folosit.

Figurina trebuie ingrijita adecvat, ferita de caldura excesiva sau de umiditatea crescuta de afara.

In cazul deteriorarii intentionate a figurinei nu vei beneficiaza de garantie. In acest caz, produsele se vor trimite catre un centru independent de expertiza si daca se dovedeste culpa cumparatorului – acesta va suporta contravaloarea expertizei.

Stabilirea neconformitatii articolului si a gradului de gravitate al acesteia se face conform prevederilor nationale SR ISO 3951/1998 si ale altor acte normative referitoare la neconformitati. Reclamatiile se solutioneaza in termen de 14 zile calendaristice de la efectuarea acestora.

 

RECOMANDARI GENERALE PRIVIND INGRIJIREA FIGURINEI

Figurina se ingrijeste prin stergea periodica cu o carpa fina impotriva prafului.

Se interzice cu desavarsire spalarea figurinei sub jetul de apa.

UNIQUE Gift nu raspunde pentru defectele aparute ca urmare a utilizarii sau intretinerii incorecte a produsului respective.

 

Producator: Guillermo Forchino

Fabricat in: Franta

Importator: DACO MEDICAL AGENCY SRL, Str. Tudor Vladimirescu FN , Cluj-Napoca, Tel : 0737474637

Comerciant: DACO MEDICAL AGENCY SRL, Str. Tudor Vladimirescu FN 24, Cluj-Napoca, Tel : 0737474637